Salgsbetingelser

Aldersgrense:

Kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år. Kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år.

Priser:

Alle priser er oppgitt i norske kroner inkl mva. For hver ordre tilkommer porto etter postens gjeldende satser.Du kan velg mellom følgende pakke forsendelser: Norgespakke eller Postoppkrav .

Orderbekreflese:

Når vi har mottatt bestillingen din, sender vi deg en bekreftelse per e-post med informasjon om bestillingen din. Kontroller alltid ordrebekreftelsen, slik at alt ser korrekt ut. Om du vil endre eller avbestille en bestilling kan du kontakte oss via mail umiddelbart. Det vil i noe tilfeller ikke være mulig å annullere en drakt som bestilles på målsøm da bestillingene blir sendt til produksjon med en gang.

Betaling: 

Du velger selv, om du betaler med faktura, kredittkort eller postoppkrav. Hvis du velger faktura vil den sendes pr e-post med 14 dagers forfall. Vennligst kontroller at du har oppgitt rett e-post og at e-posten ikke havner i ditt spam-filter. Det vil bli utført en kredittsjekk og tilkommer fakturagebyr på kr.89 ved betaling med faktura.  

Bestillingsvare: 

Ved kjøp av bestillingsvare som målsøm, Beløpet betales når festdrakt eller varen er klar for levering. Beløp kan betales på postoppkrav eller via kredittkort.Varene er å anse som Norsk festdrakt sin eiendom inntil full betaling er mottatt.

Levering og leveringstid:

Varene pakkes og sendes vanligvis 3-5 dager etter at bestilling er mottatt. Bestillingsvarer sendes etter avtale. 

Angrefrist:

Norsk festdrakt følger Norsk kjøpslov. Angrerettloven fastsetter 14 dagers full returrett på alle varer kjøpt utenfor fast utsalgssted. Vi gjør oppmerksom på at varen må være ubrukt og at returporto/fraktkostnader ikke refunderes dersom du benytter deg av retten til å returnere varene innen denne fristen med mindre selgeren har misligholdt avtalen. Angrerettloven gjelder ikke drakt som bestilles på målsøm eller vare på salg eller tilbud.  Vi anbefaler at varene sendes som registrert pakke, da har du kvittering på at varene er sendt dersom pakken skulle komme bort underveis.Returpakker sendt i postoppkrav vil ikke bli hentet.

Pakkesporing:

Pakkesporing blir sendt deg pr. e-post når dine produkt(er) blir sendt fra vårt lager. 

Uavhentede pakker:

Hentes ikke pakken innen hentefristen, faktureres retur med kr. 490,- inkl. mva. for dekning av porto og forsendelsesutgifter. Ved bruk av angrefrist skal vedlagt skjema fylles ut og returneres sammen med varene.Rretur skjema